Castaldi Lighting

Castaldi Lighting

Castaldi Lighting is in 2011 ontstaan door het samenvoegen van Castaldi Illuminazione en Norlight. Hierdoor is een bedrijf ontstaan die zich richt op verlichting voor kantoor, publieke ruimten en straatverlichting. De beide merknamen worden nog steeds gebruikt om het onderscheid aan te geven. Castaldi richt zich namelijk vooral op buitenverlichting en de collectie van Norlight bestaat vooral uit armaturen voor binnen.

Castaldi is sinds 1938 actief in voornamelijk buitenverlichting. Aan de kade bij het San Marcoplein in Venetië is bijvoorbeeld de Venezia te vinden. Daarnaast biedt de collectie ook krachtige richtspots zoals de Boxer. Verrassend genoeg is een van de bekendste armaturen van Castaldi een hanglamp voor binnen. De Sosia heeft een industriële vormgeving en is tevens verkrijgbaar als compactere Mini Sosia.

Het bedrijf heeft ook de SLED module ontwikkeld. Een waterdichte element is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met diverse type lenzen. Door de compacte vormgeving is deze module in te bouwen in diverse armaturen. In de documentatie van Castaldi Lighting is hiervoor een apart hoofdstuk opgenomen.

Download de catalogus en prijslijst

Direct naar de website van Castaldi Lighting